Spakenburg verliest slotwedstrijd

0
162

Het seizoen is voor Spakenburg geëindigd op nummer 9. De slotwedstrijd bij Katwijk werd met 2-1 verloren door de blauwe ploeg. Katwijk pakte daarmee voor het tweede jaar op rij de titel.

De ruststand was 0-0. Katwijk-captain Robert Susan zag na 28 minuten zijn strafschop gekeerd door Alessandro Damen. Toen de rust vier minuten voorbij was schoot Maurice de Ruiter wel raak. Dat deed hij vanaf de stip. Spakenburg was toen de leidende ploeg, dat duurde echter slechts zes minuten.  Na een scrimmage schoot Kay Blokland de 1-1 in het doel. Tien minuten voor het einde schoot Ahmed el Azzouti de thuisploeg naar een veilige stand. Bijzonder detail: Ahmed el Azzouti speelt volgend seizoen voor Spakenburg.