Trainer Karsten begint bij IJsselmeervogels met nederlaag

0
271

De Rooien verloren zaterdag in de tweede divisie met 4-1 van Rijnsburgse Boys. De start bij de ploeg begon voor de nieuwe trainer dus met een nederlaag.
Al in de eerste helft wist Rijnsburgse Boys drie doelpunten te maken. Toen er iets minder dan een kwartier op de klok restte, kwam IJsselmeervogels nog wel tot scoren, maar het bleef bij een eretreffer. In de allerlaatste minuut maakte Rijnsburgse Boys nog 4-1 via een strafschop.
IJsselmeervogels staat in de tweede divisie op de voorlaatste plek. Het verschil met hekkensluiter OFC is vier punten.
Wessel Boer, aanvoerder van IJsselmeervogels sprak van een nieuwe dreun. “Er was de afgelopen week nieuwe energie. Het is jammer dat er geen punten gemaakt werden.”

Trainer Karsten verwacht nog een loodzwaar seizoen “We moeten zo snel mogelijk naar een vast elftal. Ik kon vandaag veel zien waarmee we verder kunnen.”
Rijnsburgse Boys – IJsselmeervogels: 4-1

10′ Jeroen Spruijt (1-0)
21′ Furhgill Zeldenrust (2-0)
41′ Delano Asante (3-0)
77′ Wessel Boer (3-1)
90+3′ Furhgill Zeldenrust (4-1)