Zege voor Spakenburg op eigen veld

0
217

Spakenburg heeft op eigen veld met 2-0 gewonnen van De Treffers.
De bezoekers uit Groesbeek startten goed, maar een geweldige kans was voor Spakenburg. Luuk Admiraal verzuimde echter Koen Wesdorp een open schietkans te geven. De Blauwen kwamen aan het einde van de eerste helft beter in de wedstrijd, maar er werd niet gescoord.
In de tweede helft belandde de bal wel in het net. Vince Gino Dekker vond Floris van der Linden, hij tekende middels een kopbal voor de 1-0. Maurice de Ruiter schoot een kwartier voor tijd een van richting veranderde vrije trap in het doel. Daarmee tekende hij voor de 2-0 eindstand.
Door de zege staat Spakenburg nu zevende, met 42 punten uit 29 wedstrijden. Volgende week, als de derby gespeeld wordt, kan het rivaal IJsselmeervogels, die zich hoopt te handhaven, een dreun geven in de gevarenzone.
Spakenburg-De Treffers:
56′ Floris van der Linden (1-0)
74′ Maurice de Ruiter (2-0)