Contact met militairen op missie

0
183

Tijdens de kerstvakantie is er in het Nationaal Militair Museum (NMM) traditiegetrouw aandacht voor militairen op missie met de actie ‘Stay Safe!

Dit keer kunnen bezoekers een videoboodschap opnemen waarin zij hun wens uitspreken voor militairen op missie. Het NMM wil hiermee stilstaan bij militairen die tijdens de feestdagen niet thuis zijn en die zich inzetten voor onze vrede en veiligheid.

Stay Safe is een van de vele activiteiten die deze kerstvakantie in het NMM Soesterberg plaatsvinden. Naast het opnemen van een videoboodschap, kunnen bezoekers ook in gesprek met een militair die vertelt hoe het is om juist in deze periode niet thuis te zijn. En bezoekers kunnen een wens doen voor een ander. Het NMM laat er een aantal in vervulling gaan. Wil je meer weten, het hele kerstvakantieprogramma staat op nmm.nl/vakantie.

Het NMM in Soesterberg vertelt met kracht het verhaal van militairen en het militaire verhaal. Dat doen ze met documentaires, persoonlijke verhalen, relevante exposities en activiteiten die je bijblijven. Het NMM is één van de vier koninklijke defensiemusea in Nederland en samen met het Marinemuseum, het Mariniersmuseum en het Marechausseemuseum willen ze bij een groot publiek het besef vergroten dat vrijheid geen vanzelfsprekendheid is.

Ze willen recht doen aan het aandeel van de krijgsmacht in onze nationale geschiedenis en aan haar rol in de bescherming van onze vrijheid en vrede.

Wil je meer informatie of de openingstijden: www.nmm.nl