De Treffers-IJsselmeervogels: 2-1

0
253

Het is IJsselmeervogels niet gelukt om punten af te snoepen van De Treffers. De Rooien verloren In Groesbeek met 2-1.In Groesbeek opende IJsselmeervogels sterk. In de 1e minuut was Steven Sánchez Angulo meteen al dicht bij de openingstreffer. Het was doelman Kornelis die de bal tegenhield. Toch bleven de rooie bezoekers niet onderdoen voor de nummer 3. DeTreffers kwamen toch als eerste tot scoren. Het was Willem den Dekker die de 1-0 maakte.

IJsselmeervogels scoorde niet meer voor rust en in de tweede helft kwam het gevaar vooral van De Treffers. In de 69e minuut scoorde Jordy Thomassen de 2-0.In de 82e minuut moesten De Treffers met tien man spelen toen Bryan Sirvania rood kreeg. Hij haalde Thomas Kamstra neer. Daarvan wisten de Vogels in de 88e minuut te profiteren toen Youssef Blel de aansluitingstreffer maakte. Toch slaagde IJsselmeervogels, ondanks vier minuten blessuretijd er niet in om de gelijkmaker te maken.

IJsselmeervogels staat 16e in de tweede divisie met 17 punten uit 20 wedstrijden. De Treffers – IJsselmeervogels 2-121′ Willem den Dekker (1-0) 69′ Jordy Thomassen (2-0) 88′ Youssef Blel (2-1) (82′ Rood: Bryan Sirvania, De Treffers)