Eemdijk verliest van Berkum op eigen veld

0
230

Koploper Eemdijk heeft in de vierde divisie B de derde nederlaag van dit seizoen geleden. De Diekers verloren op eigen veld verrassend met 2-1 van het laaggeklasseerde Berkum.
Eemdijk begon goed. Na 23 minuten kwam de 1-0 voorsprong via aanvaller Franslyn Nsingi. Hij wist op aangeven van Sjohn van Gulik hard raak schietn. Berkum kon vlak voor de rust terugslaan via Twan Knul. Hij profiteerde van een fout bij Eemdijk en scoorde de 1-1.
De ploeg van trainer Willem Romp ging na de rust uit alle macht op zoek naar de winnende treffer, maar die kwam niet. Een minuut voor tijd kreeg Eemdijk zelfs nog een teleurstelling te verwerken. Via Giorney Rojer kwam Berkum op de 2-1 zege.
Het is de derde verliespartij van dit seizoen voor Eemdijk. Maar met 44 punten staat de ploeg nog wel soeverein aan kop in de vierde divisie B. DHSC is nu tot op 6 punten gekomen