Makkelijke overwinning SVSpakenburg

0
306

Op bezoek bij Excelsior Maassluis had Spakenburg het niet moeilijk. Ze wonnen de wedstrijd met 0-2.
Zonder veel kansen te creëren was Spakenburg toch beter in de eerste helft. Kort voor rust kwam dan ook de voorsprong, die echt verdiend was. Doordat keeper Tom Boks een vrije trap niet goed verwerkte, wist Youri Koelewijn te scoren uit een rebound.
Slecht nieuws voor Spakenburg was het uitvallen van Vincent Volkert met een knieblessure. Spakenburg miste al een paar spelers, onder meer topschutter Floris van der Linden. Hij was niet fit uit de bekerwedstrijd tegen Katwijk van eerder deze week gekomen.
Spakenburg verdubbelde de voorsprong kort na de rust. De ploeg kreeg een penalty na hands. Deze buitenkans benutte Vince Gino Dekker op overtuigende wijze. Ook in het vervolg van de wedstrijd kwam Spakenburg geen problemen tegen.
Spakenburg is naar de zevende plek in de tweede divisie geklommen met 31 punten uit 22 wedstrijden.
Doelman Alessandro Damen moest nog wel een paar in actie komen. HIj wist toch de nul te bewaren.
Excelsior Maassluis – Spakenburg: 0-2
40′ Youri Koelewijn (0-1)
51′ Vince Gino Dekker (0-2, pen.)