Opnieuw nederlaag voor IJsselmeervogels

0
295

Een pijnlijke nederlaag voor IJsselmeervogels tegen Excesior Maassluis op eigen veld. Het is voor de rooien de derde nederlaag op rij. Excelsior Maassluis kreeg na 39 minuten een strafschop. Voormalig IJssemeervogelsspeler Pieter Langedijk, schoot de 1-0 binnen.Tien minuten later kwam IJsselmeervogels op voorsprong, doordat Bram Werkers de 2-1 binnenschoot. Steven Sanchez Angulo maakte daarna de 2-2.   Dave van Delft schoot vanuit een vrije trap de 2-3 op het scorebord en dat bleef de eindstand.

Na 21 wedstrijden staat IJsselmeervogels nu op de zestiende plek met17 punten. De voorsprong op OFC is verminderd tot vier punten. Trainer Miichael Weggemans: “Het doet pin dat we die goals tegen kregen. Die kwamen vanuit standaardsituaties. En vandaag was het ook aan de bal niet goed. Maar we hebben nog genoeg wedstrijden te gaan. Daarin moeten we punten gaan pakken.”

39′ Pieter Langedijk (1-0, penalty) 46′ Youssef Blel (1-1) 58′ Bram Wennekers (2-1) 69′ Steven Sanchez Angulo (2-2)
83′ Dave van Delft (2-3)