Spakenburg pakt toch nog een punt

0
229

De Blauwen wisten in de tweede divisie opnieuw niet te winnen, maar er werd nog wel met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Lisse.  Deze ploeg  kwam aan het einde van de eerste helft op voorsprong, doordat Jaap Zwetsloot de 0-1 tegen de touwen kopte.

Vlak na rust werd het ook nog eens 0-2 voor FC Lisse. Max Hudepol schoot de bal op prachtige wijze binnen. Spakenburg maakte de aansluitingstreffer via invaller Nico Kroonenberg  Vlak voor tijd draaiden de rollen om. Kroonenberg gaf voor, Van der Linden zorgde voor de 2-2 eindstand met een volley.

Na de bekerwinst op eredivisionist FC Groningen wist Spakenburg niet meer te winnen. Ze verloren van Jong Sparta en tegen Kozakken Boys en nu dus gelijkspel tegen FC Lisse gelijkgespeeld. De Blauwen staan op de negende plek in de tweede divisie.

Toen trainer Chris de Graaf Luuk Admiraal en Nico Kroonenberg in het veld bracht kwam Spakenburg beter in de wedstrijd.. De Graaf: “ik vind dat Nico hoogstpersoonlijk ons het punt heeft gegeven. Hij zorgde voor dynamiek.”

En dus mocht Spakenburg toch nog een punt bijschrijven. De Graaf: “Het is leuk dat we nu nog een punt Om 20.00 uur begint de achtste finale voor Spakenburg. Competitiegenoot Katwijk is de tegenstander in Spakenburg winnen.”

43′ Jaap Zwetsloot (0-1) 55′ Max Hudepohl (0-2) 75′ Nico Kroonenberg (1-2) 90′ Floris van der Linden (2-2)