BOEK-borrel

0
80

Liefhebbers van taal en boeken kunnen zondagmiddag 4 februari kennismaken met Artishock Boek, een nieuw literair initiatief in Soest. Kennismaken, vieren en inspireren staan deze middag centraal.

Programma zondagmiddag 4 februari 2024, van 15.30 – 17.30 uur:

Kennismaken: Introductie van Artishock Boek.

Vieren: De veelzijdigheid en schoonheid van onze taal wordt gevierd met een optreden van dichter en schrijver Frouke Arns. Zij draagt voor uit verschillende dichtbundels, waaronder De Camembertmethode en uit haar eerste roman De gelijktijdigheid der dingen.

Inspireren: Tijdens de aansluitende borrel worden de literaire wensen en verlangens van de bezoekers gepolst: inspiratie voor de toekomst van Artishock Boek.

Artishock Boek organiseert ontmoetingen met schrijvers en dichters, moedigt schrijftalent aan zich verder te ontwikkelen en stimuleert publicaties van poëzie- en prozaregels in de openbare ruimte in de gemeente Soest. Zij werkt graag samen met relevante organisaties in de gemeente.

Zes enthousiaste taal- en boekenliefhebbers staken eind vorig jaar de koppen bij elkaar nadat de Stichting Literaire Activiteiten Soest (SLAS) besloot op te houden te bestaan. Het bestuur van de culturele vereniging Artishock heette hen van harte welkom, waarna de nieuwe werkgroep voortvarend aan de slag ging onder de naam Artishock Boek.