Soesterberg ontvangt verenigingen

0
142

In het weekend van 24 en 25 juni organiseert vv ’t Vliegdorp een jeugdtoernooi. Tijdens dit toernooi mag de voetbalclub bijna 50 verenigingen ontvangen uit heel het land.

Al maanden is een groep enthousiaste vrijwilligers bezig met de organisatie van dit bijzondere en groot (Nationaal) voetbalevent. Een tweedaags voetbalevenement aan de Kerklaan in Soesterberg met naar verwachting duizend jeugdspelers die in totaal vijf teams per poule gaan strijden om de eer en roem. Volgens de poulemakers zullen er ongeveer 190 sportieve wedstrijden plaatsvinden op het sportpark van voetbalvereniging ’t Vliegdorp, maar er is uiteraard veel meer dan enkel het voetballen.

Twee dagen sportiviteit

Tijdens de twee dagen is aan alles gedacht. Er is een luchtkussenpark, een boven- en een beneden bar, een BBQ met broodjes hamburgers, een marktkraam van Sunny Camp, virtuele voetbalmomenten, een penalty bokaal en natuurlijk het spannende kijkplezier van 190 sportieve voetbalwedstrijden. Niet alleen de voetbalvelden van Soesterberg worden bezet met sportieve activiteiten, maar ook de parkeerplaatsen ter plaatse zullen tot de meter bezet zijn met diverse spellen en sportiviteit.

Beperkte parkeergelegenheid

“Vanwege alle activiteiten op het sportpark kan er voor- en tijdens het toernooi NIET geparkeerd worden op het terrein bij et sportpark. Wil je komen kijken, kom dan lopend of op de fiets”, aldus de organisatie van het grote jeugd-evenement.