Soester Wandelweekend

0
153
wandelen
wandelen

In het weekend van 19 en 20 augustus staat Soest en omgeving in het teken van de 5e editie van het Soester Wandelweekend. Op beide dagen zijn er routes van 6, 10, 20 en 30 km. Het Soester Wandelweekend staat bekend om de verrassende routes door een prachtige omgeving. De routes brengen de deelnemers langs unieke natuurgebieden.
Op beide wandeldagen is er dit jaar een Family Walk van 6 km. Deze familievriendelijke route is voor iedereen toegankelijk. Zo kunnen de jongste wandelaars en ook deelnemers die gebruikmaken van een rolstoel of kinderwagen van het Soester Wandelweekend genieten. Onderweg wordt een speciale stempel- en verzorgingspost ingericht, zodat ook de Family Walk-deelnemers de volledige wandelervaring beleven.
De inschrijving voor het Soester Wandelweekend is geopend tot en met maandag 7 augustus. Voor deelnemers ligt de stempelkaart klaar bij de start in Soest en er is volop verzorging en gezelligheid onderweg. Bij de finish staan vrijwilligers klaar met een unieke herinneringsspeld. Na afloop kunnen de wandelaars met elkaar gezellig proosten op hun sportieve prestatie.
Je kunt voor beide dagen kiezen voor een afstand van 6, 10, 20 en 30 km. Inschrijven kan via www.soesterwandelweekend.nl Er is geen na-inschrijving mogelijk.