IJsselmeervogels dieper in problemen

0
216

IJsselmeervogels is nog verder in de degradatieproblemen gekomen. Ze gingen onderuit tegen TEC met 1-2 door een doelpunt in blessuretijd. IJsselmeervogels speelde bijna de hele tweede helft IJsselmeervogels met een man minder doordat Bradley Martis een rode kaart kreeg.
Beide ploegen kregen in de eerste helft wel kansen, maar het bleef tot de rust 0-0.
In de tweede helft kwam er wel meer spanning. Vanaf de 47e minuut moest IJsselmeervogels spelen met met tien man. Bradley Martis haalde een speler die was doorgebroken neer en kreeg daarvoor rood. In anderhalf jaar tijd was dit al zijn vijfde rode kaart!
Toch kwam IJsselmeervogels nog wel op voorsprong. Op aangeven van Kevin Sterling scoorde Mike van de Laar.
Het was in de slotfase dat IJsselmeervogels drie punten uit handen gaf. Basil Camara scoorde in de 81e minuut. Toen Thomas Kamstra als invaller kwam, dacht IJsselmeervogels dacht wel weer op voorsprong te komen, maar de treffer werd afgekeurd. Anass Aamri maakte in de blessuretijd het winnende doelpunt
IJsselmeervogels – TEC: 1-2
57′ Mike van de Laar (1-0)
81′ Basil Camara (1-1)
90+4′ Anass Aamri (1-2)

Bijzonderheden: 47′ Rode kaart Bradley Martis (IJsselmeervogels)