Domper voor IJsselmeervogels

0
172

De afgelopen twee weken won IJsselmeervogels en daardoor gloorde er weer hoop. Maar deze week zat winst er niet in. De Rooien kwamen na vijftien minuten op achterstand toen Tom Noordhoff een penalty wist te benutten. De ploeg van trainer Gert Jan Karsten kreeg voor rust geen bal in het net.
Enzo Stroo maakte het direct na rust 2-0 voor FC Lisse, door Enzo Stroo. Het werd spannend toen Daniël van Son het 2-1 maakte. IJsselmeervogels was meer risico gaan nemen en de 2-2 hing in de lucht. Twaalf minuten voor tijd viel echter de 3-1 via Björn Mussche. IJsselmeervogels zette nog een slotoffensief in en dat leverde de Vogels nog wel de 3-2 op van Dugary Monkou. De stand bleef echter 3-2.
De nederlaag van IJsselmeervogels doet extra zeer, omdat concurrenten TEC en OFC ook verloren. Met nog zes duels te gaan staan de Rooien op een nacompetitieplek. Het gat met TEC is vijf punten.
Volgende week zaterdag zit de druk er dus enorm op voor IJsselmeervogels, als de derby met buurman Spakenburg op het programma staat. Als IJsselmeervogels zich wil handhaven zijn de punten keihard nodig!
FC Lisse – IJsselmeervogels (Tweede divisie)
16′ Tom Noordhoff, pen. (1-0)
49′ Enzo Stroo (2-0)
63′ Daniel van Son (2-1)
78′ Björn Mussche (3-1)
90′ Dugary Monkou (3-2)
Bijz.
67′ Rode kaart Toon Zwetsloot (FC Lisse, 2x geel)