Koninklijk feest Soesterberg 2023

0
237
Soesterberg is klaar voor Koningsdag

Nog heel even en Soesterberg kleurt weer oranje, rood, wit en blauw. Het begint traditioneel met Koningsnach bij de Banninghal, aan de vooravond van Koningsdag.

Koningsnach en Koningsdag zijn samen met Halloween en Sinterklaas al decennia de evenementen van Soesterberg dat veel mensen op de been brengt. Het maakte de verbinding met jong en oud, met groot en klein en met bewoners en verenigingen. Veel oud-inwoners komen vanuit alle uithoeken naar het dorp om samen het Koningsfeest te vieren en elkaar te ontmoeten. Ook dit jaar zal het Oranje-comité weer groots uitpakken met diverse evenementen in het dorp:

Aan de vooravond – 26 april 2023

Bron: Facebook - Formatie Netalsof
Bron: Facebook – Formatie Netalsof

Het begint eigenlijk de avond voor Koningsdag met de traditionele Koningsnach van sportvereniging AGAVS vanaf 20.00 uur, een feestavond bij de Banninghal waar tot in de late uurtjes muziek te horen en te zien zal zijn (sluiting 01.00 uur). Ook dit jaar weer met een enorme feesttent, die zal worden opgezet door een club enthousiaste vrijwilligers van AGAVS. Wie er op het podium te zien zal zijn; de muziekformatie “Netalsof” en Soesterberger “DJ Aaronmilzz”. Toegangskaarten voor Koningsnach kun je online bestellen op http://t.ly/DBa2

Het volledige programma van Soesterberg staat op: http://www.soesterberg.nu