Mogelijke vertraging werkzaamheden Bunschoten door vorst

0
233

Op dit moment worden er verschillende projecten uitgevoerd in de openbare ruimte. Door de (voorspelde) vorst is het helaas mogelijk dat een aantal van deze werkzaamheden vertraging oploopt.

Denk bijvoorbeeld aan de herinrichting van de Dorpsstraat en Eemdijk-Zuid, maar ook diverse kleinere werkzaamheden door Snel Herstel. Waar mogelijk worden maatregelen genomen om zo lang als het kan aan het werk te blijven.

Informeren omwonenden
Afhankelijk van de weersomstandigheden is het echter onvermijdelijk dat werkzaamheden (gedeeltelijk) stil komen te liggen. We zullen de overlast hierbij zo veel mogelijk beperken. Als er meer duidelijk is over een gewijzigde planning als gevolg van de vorst, worden omwonenden hierover geïnformeerd. Het uitgangspunt hierbij blijft om de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden.

Werk in uitvoering
Op http://www.bunschoten.nl/werk-in-uitvoering wordt een actueel overzicht van de werkzaamheden in de openbare ruimte bijgehouden. Dit overzicht is ook wekelijks op de gemeentepagina in de huis-aan-huiskrant te vinden.

Emmy van Twillert