Vijf optredens in Soesterberg

0
194

Amateurkunstfestival Gluren bij de Buren heeft het programma bekendgemaakt. Op zondag 2 juli tussen 13.00 en 18.00 vinden optredens plaats in 5 tuinen in Soesterberg.

Bezoekers kunnen van optreden naar optreden wandelen of fietsen en leren zo de wijk of buurt kennen, genietend van lokale podiumkunsten. Het is de vierde keer dat Gluren bij de Buren plaatsvindt in Soesterberg. “Ik ben erg trots op het programma van dit jaar, en ik geloof dat alle bezoekers echt een leuke dag gaan hebben,” zegt programmamaker Imke Goedhart van Gluren bij de Buren. 

Een divers programma

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars verrijken de tuintheaters. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld van een cabaretvoorstelling op het dakterras naar een jazzband in de achtertuin. Ook theaterverenigingen, a capella koren of spoken word artiesten betreden het podium. 

Vijf optredens in Soesterberg

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdragen en reserveren is niet nodig. De optredens duren maximaal 30 minuten, de fanatiekeling kan op deze manier wel alle vijf optredens bijwonen in Soesterberg. Bezoekers kunnen op de website een route uitstippelen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren. 

Stichting de Bühne, de organisatie achter Gluren bij de Buren, werkt samen met verschillende landelijke en lokale partijen om het festival te realiseren. Onder andere Artishock, Buurtzorg en Philadelphia Zorg werken mee aan het festival.

Meer informatie: https://glurenbijdeburen.nl/nl/programma/soestsoesterberg