IJsselmeervogels verliest van Katwijk

0
171

Op bezoek bij Katwijk heeft IJsselmeervogels een zware nederlaag geleden. De Vogels gingen met een 4-0 nederlaag van de veld. Hierdoor staan ze nog steeds op een nacompetitieplek.

Op de Krom werd onder grote publieke belangstelling de wedstrijd gespeeld. In de eerste helft waren de kansen steeds voor Katwijk. IJsselmeervogels hield het 35 minuten vol, maar toen maakte Robin Schulte 1-0 voor de thuisploeg:
Na rust liep Katwijk uit naar een 4-0 overwinning via Mukhtar Suleiman en invallers Killian van Mil en Ahmed El Azzouti. Trainer Gert Jan Karsten. “We lieten elkaar in de steek in de tweede helft! Na een uur waren wij moe, en zij niet.”
Daniël van Son van IJsselmeervogels ziet ook dat de vermoeidheid elke wedstrijd een rol speelt. Daardoor komen er persoonlijke fouten en in de laatste twintig minuten was het heel slecht.
Trainer Karsten blijft hoopvol: ‘We gaan er keihard aan werken en moeten eruit komen!’
Katwijk – IJsselmeervogels (Tweede divisie)
35′ Robin Schulte (1-0)
49′ Mukhtar Suleiman (2-0)
78′ Killian van Mil (3-0)
82′ Ahmed El Azzouti (4-0)