Spakenburg-Scheveningen: 0-1

0
172

Scheveningen heeft een einde gemaakt aan die reeks ongeslagen wedstrijden van Spakenburg. Het werd op de Westmaat 0-1 voor de bezoekers uit Scheveningen.
De eerste helft had weinig spectaculaire momenten en de goal van Tim Peters was daarmee een hoogtepunt. De oud-speler van IJsselmeervogels tekende voor de 0-1 namens Scheveningen. Een poging van Lex Immers werd gered werd door Alessandro Damen en Wimilio Vink had daarna de kans om de Blauwen op 1-1 te zetten. Hij schoot naast.
Er was vlak voor rust een opstootje, maar de score bleef hetzelfde. Ook in de tweede helft bleef een doelpunt uit. Er waren kansen voor Masies Artien en invaller Robin Eindhoven, die zelfs een geweldige kans kreeg. Zijn lob werd gekeerd door de keeper van Scheveningen.
Ook in de extra tijd ging voor Spakenburg alles mis en daardoor stapte de ploeg van trainer Chris de Graaf met een nederlaag van het veld op de Westmaat. De blauwen blijven met 35 punten wel in de middenmoot staan. Het gat met Scheveningen is verkleind tot 7 punten.
Trainer Chris de Graaf noemt het een dramatische wedstrijd en wilde er alleen nog over zeggen dat het ‘traag en laks’ was.
Spakenburg-Scheveningen:
24′ Tim Peters (0-1)